Билимлендириў тараўындағы реформалар жасларымыздың тәлим-тәрбиясына хызмет етеди - Қаллибеков, Т. (FAN va JAMIYAT, 2018)
The article deals with the issues of reforming in the system of education, the analysis of reforms of non-