20-йиллардаги ўзбек тилига оид дастлабки тилшунослик асарларида қўшимчаларнинг ифодаланиши - Қадиров, К.А. (FAN va JAMIYAT, 2018)
Мазкур мақолада узбек тили илмий услубининг бир соҳаси бўлган ўзбек тилшунослигининг шаклланиши жараёнлари таҳлил этилган.