Qazı Máwlik shıǵarmaları tilinde sinonimler - Karlıbaeva, G; Orınbaeva, J (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada XX asr qoraqalpoq shoiri Qozi Mavlik asarlarining til xususiyatlari koʻrib chiqiladi. Uning asarlarida qo‗llangan sinonimlar va ularning qo‗llanishi ko‗rib chiqiladi.