Йигириш агрегатлари электр юритмасини роторнинг вақт доимийси ўзгаришига мослаштириш - Арипов, Н.М; Тожиев, Б.М (FAN va JAMIYAT, 2025)
Йигириш агрегатлари асинхрон электр юритмаси векторли бошқариш тизимининг хусусиятлари ротор занжирининг вақт доимийси, статор кучланишлари, реактив қувватни ҳисоблаш, ушбу кўрсатгичларга аналитик ифода асосида мослаштириш кўриб чиқилди.