Ximiyanı úyreniwde laboratoriya usıllarınan paydalanıw zárúrligi - Kabulova, L.B; Jumambetova, N.A (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada kimyo fanini o‘rganishda laboratoriya usullaridan foydalanish zarurati muhokama qilinadi. Shuningdek, tabiatni ilmiy o‘rganishda laboratoriya ishlarining alohida hissasi va ahamiyati ochib beriladi.
Keywords: laboratoriya ishi; tabiatshunoslik; ilmiy ko‘rinish; kimyo