Úzliksiz kásiplik rawajlandırıw sistemasında kurs tıńlawshılarınıń kásiplik hám testologiyalıq kompetentligin jetilistiriw usılları - Turmanov, Q.A (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada uzluksiz kasbiy rivojlanish jarayonida tinglovchilarning kasbiy va testologik kompetentligini rivojlantirish bo‘yicha tavsiyalar keltirilgan. Uzluksiz kasbiy rivojlantirish tizimida o‘qituvchining kasbiy va testologik kompetentligining hozirgi holati va uni rivojlantirish usullari, vositalari va texnologiyalari bo‘yicha ma’lumotlar keltiriladi.
Keywords: uzluksiz kasbiy rivojlanish tizimi; uzluksiz ta’lim; ta’lim sifati; kompetentlik; kasbiy kompetentlik; testologik kompetentlik; testologiya; test topshiriqlari