Effectiveness of practice in gymnastics and the process of physical education of students - Karimov, D.D (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada maktab jismoniy tarbiya doirasida gimnastika amaliyotining samaradorligi o'rganilib, tarixiy istiqbollari, pedagogik strategiyalari va zamonaviy tadqiqot natijalari tahlil etilgan. Keng qamrovli adabiyotlarni o'rganish va joriy metodologiyalarni muhokama qilish orqali maqola gimnastika mashg'ulotlari jismoniy tarbiya natijalarini yaxshilashning muhim shartlari aniqlangan.
Keywords: gimnastika; jismoniy tarbiya; harakat koʻnikmalari; oʻquvchilarni rivojlantirish; mashgʻulotlar samaradorligi; pedagogik strategiyalar; koʻnikmalarni egallash