Бошланғич таълимда матнни таҳлил қилиш методи самарадорлигини баҳолаш - Атаджанов, Х.Л; Абдуразакова, Н.С (FAN va JAMIYAT, 2025)
Мақолада ўқиш саводхонлиги дарсларини ўтишда матнни таҳлил қилиш методини қўлланиш va бошланғич таълимда матнни таҳлил қилиш методининг самарадорлигини баҳолаш ҳақидаги маълумотлар берилган.