Boshlangʻich sinf oʻquvchilari nutqini oʻstirishda ertaklarning ahamiyati - Abdalieva, P.I (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada boshlangʻich sinflarda bolalar nutqini oʻstirishda ertaklardan foydalanish usullari va boshlangʻich sinf oʻqituvchilariga amaliy tavsiyalar berilgan.
Keywords: ertak; nutq; xalq ogʻzaki ijodi; shaxsiy kamolot; falsafa