Qoraqalpog‘istonda maktab ta’limi tizimining rivojlanishi va joylashuvi xususiyatlari - Uzakbaev, K.K; Turgʻanbaev, D.N (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada Qoraqalpogʻiston Respublikasida maktab ta’lim tizimining tashkillashtirilishi, hududiy joylashuv xususiyatlari ochib berilgan.
Keywords: aholiga xizmat ko‘rsatish; maktabgacha ta’lim; bolalar soni; maktabgacha ta’lim tashkilotlari; xizmat ko‘rsatish radiusi; shaharsozlik normalari va qoidalari