Geografiya pánin oqıtıwda «joybar» sabaǵınan paydalanıwdıń áhmiyeti - Gaypova, R.T; Maxsetbaev, N.B (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada umumiy o‘rta ta’lim maktablarida geografiya fanidan «loyiha» darslarini o`qitish va uning ahamiyati, xorijiy olimlar fikrlari, loyiha darsidan o‘quvchilarning bilimi, ko`nikma va malakalarini shakllantirishdagi roli va fikrlash darajasini va dars samaradorligini oshirishga e’tibor qaratiladi.
Keywords: geografiya; metodika; metod; dars; loyiha; maqola; pedagogik texnologiya; natijaviylik