Jurnalistika soсiallıq institut sıpatında: regionallıq aspektte úyreniw - Atajanov, H.A (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada jurnalistikaning ijtimoiy institut sifatidagi o‘rni va roli belgilab berilgan, bu masala mintaqaviy nuqtai nazardan tahlil qilingan.
Keywords: ijtimoiy institutlar; jurnalistikaning vazifalari; jamoatchilik fikri; gazeta; jurnal