Oʻquvchilarning ijodiy faoliyati malakalarini shakllantirishning samaradorlik koʻrsatkichlari - Reymov, Q.D; Artikov, M.B; Aytoreev, A.I; Bazarbayeva, L.G (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada kimyo oʻqitishda oʻquvchilarning ijodiy ish faoliyati malakalarini shakllantirish metodikasini takomillashtirilgan koʻrsatkichlari keltirilgan. Kimyo oʻqituvchisining metodik qarashlarini shakllantirish va ularni amaliyotga tadbiq qilish jarayoni yoritilgan.
Keywords: oʻquvchilar; statistik tahlil; bilim darajasi; malaka; tadqiqodning natijaliligi; emperіk qіymat; krіtіk qіymat; metodik tizim; maqsad; mazmun; shakl; metod; nazorat vositalari