Boshlang‘ich sinfda o‘qish savodxonligini o‘rgatishning zamonaviy usullari - Boltayeva, H (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqolada o‘qish savodxonligi – bu o‘quvchilarning nafaqat matn bilan ishlash ko‘nikmasi, balki ularning umumiy ta’limiy, shaxsiy va ijtimoiy rivojlanishlarining asosi hisoblanishi ko‘rsatilgan. Oʻqish savodxonligiga erishishning zamonaviy usullari koʻrsatib berilgan.
Keywords: ta’lim; matn; motivatsiya; kollaboratsiya; kommunikativlik