“Marganec toparshasí elementleri” temasın úyreniwde interaktiv usıllardan paydalanıw - Kamalova, M.O; Aytbaeva, X.B; Aymurzaeva, L.G (FAN va JAMIYAT, 2024)
Ushbu maqolada kimyo mashg‘ulotlarida mualliflar tomonidan «Nima uchun» va «Qanday diagrammasi» yordamida mashg‘ulotlarni tashkil etish bo‘yicha olib borilgan ishlar va takliflar keltirilgan. Bu usullar talabalarning ijodkorligini va faolligini oshi- radi.
Keywords: interaktiv; mashqala; grafik organayzerler; piramida; marganec