Informaciyalıq jámiyet hám shaxs ruwxıy dúnyasınıń qáliplesiwiniń óz-ara baylanıslılıǵı - Allambergeńov, A.J (FAN va JAMIYAT, 2024)
Globallashuv jarayonida axborot texnologiyalarining rivojlanishida inson ma‘naviy dunyosining shakllanishi va rivojlanishi ilmiy nazariy talqin etiladi.