Bibliografik ma‘lumotlar platformasi - ilmiy tadqiqot metodologiyasida yangicha yondashuv - Joʻrayev, T.N (FAN va JAMIYAT, 2024)
Mazkur maqolada ilmiy tadqiqot natijalarini nashr etishda «Mendeley» bibliografik ma‘lumotlar platformasidan foyda- lanish metodikasi batafsil yoritib berilgan.