Qoraqalpog‗iston tabiiy resurslari va ulardan foydalanish istiqbollari - Bекimbetova, G.N (FAN va JAMIYAT, 2024)
Maqolada Qoraqalpog‗iston Respublikasi hududidagi foydali qazilmalar, mineral resurslar va ularning zahiralari hamda ulardan xalq xo‗jaligida foydalanish borasida olib borilayotgan keng ko‗lamli ishlar haqida so‗z yuritilgan.