Awil xojaliǵi tálim baǵdari studentlerine inglis tilin clil texnologiyasi tiykarinda úyretiw - Nuratdinova, J.S (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada qishloq xo‗jaligi ta'lim yo‗nalishidagi talabalarning zamonaviy ingliz tilida kasbiy aloqa ko‗nikmalarini rivojlantirishda CLIL texnоlogiyasidan foydalanishning afzalliklari haqida fikr yuritilgan.