Baslawısh klasslarda matematika páninen klasstan tıs jumıslardı shólkemlestiriw metodikası - Nagmetova, N.M (FAN va JAMIYAT, 2023)
Bu maqolada boshlangʻich sinflarda matematika fanidan sinfdan tashqari ishlarni tashkil etish metodikasi haqida soʻz etiladi. Boshlangʻich sinflarda matematika fanidan toʻgaraklarda TRIZ texnologiyasidan foydalanish boʻyicha dars ishlari koʻrsatilgan.
Keywords: sinfdan tashqarı ishlar; toʻgarak ishlari; TRIZ texnologiyasi