Scholars‘ view about approaches of teaching literature in efl classrooms - Djoldasova, G.B; Alimbetova, M.M (FAN va JAMIYAT, 2023)
Adabiyot ingliz tilini rivojlantirishda, ayniqsa, muloqot ko‗nikmalarini oshirish, madaniy ongini yuksal- tirish va o‗quvchilarni rag‗batlantirishda muhim o‗rin tutadi. Ushbu maqolada darslarni o‗tkazishda o‗qituvchilar uchun foydali bo‗lishi mumkin bo‗lgan turli yondashuvlar, shuningdek, chet tili darsida adabiyotni integratsiya qilish usullari muhokama qilingan.