Texnologiya ta‘limi o‗qituvchilariga qo‗yiladigan zamonaviy talablar - Kuttibekova, G.T (FAN va JAMIYAT, 2023)
Bo‗lajak o‗qituvchilarni axborot olish kompetentligini rivojlantirish bо‗yicha ilmiy-metodik ishlar umumkasbiy fanlar bilan axborotga oid fanlar integratsiyasini ta‘minlash, integrativ dastur va o‗quv qo‗llanmalar yaratishdan iborat.