Professional ta‘limda kompetentli yondoshuv prinsiplari asosida o‗quvchilar mustaqil ishlarini tashkil etishning asosiy vazifalari - Abidova, Z.K (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada professional ta‘lim muassasasalarida o‗quvchilarning mustaqil ishlarini kompetentli yondoshuv prinsiplarini joriy etgan holda samarali tashkil etish va bu borada kafedralar oldida turgan muhim vazifalar bayon etilgan.