Baslawısh klass oqıwshıların klasstan tıs jumıslarda miynet islewge úyretiw máseleleri - Bazarbaeva, M.A (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada maktab o‗quvchılarini sinfdan tashqari ishlar jarayonida birgalikda mehnat qilishga o‗rgatishning pedagogik muammolari ochib berilgan.
Keywords: tarbiya; sinfdan tashqari ishlar; mehnat; klass; mehnat ta‘rbiyasi; harakat