Baslawısh klasslarda ana tili sabaqlarında texnikalıq hám kórgizbe qurallardan paydalanıwdıń mazmunı - Annayeva, M.R (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada boshlang‗ich sinflarda ona tili darslarini o‗qitish jarayonida ko‗rgazmali vositalarning ahamiyati so‗z etilgan. Matnlar bilan ishlashda texnik vositalarning o‗rni, hizmati ochib berilgan.