Bugungi kunda janrlar evolyutsiyasi va rivojlanish bosqichlari borasida yangicha nazariy qarashlar - Seitjanova, K (FAN va JAMIYAT, 2023)
Ushbu maqolada XX asr musiqa sanʼatida janr tushunchasi, uning rivojlanishi va musiqa ijodidagi oʻrni haqida soʻz boradi. Shuningdek, bir qancha san‘at allomalarining ilmiy-nazariy qarashlari haqidagi ilmiy xulosalar tahlili berilgan.
Keywords: lingvistik kompetensiya; metodika; ta‘lim; filolog-talaba