Teńew hám epitetlerdiń stillik qollanılıw ózgeshelikleri - Allanazarov, E; Erniyazova, G (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolamizda tilimizdagi lingvistik birliklardan biri frazeologizmlarning badiiy tildagi qo‗llanilish hodisasiga bag‘ishlangan bo‗lib, shoirlar asaralаrida qo‗llanilishdagi so‗z ma‘nolarining ta‘sirchalikdagi o‗ziga xos xususyatlariga bag‗ishlangan ayrim tafsilotlarimiz havola etiladi.