Jismoniy tarbiya darslarida milliy harakatli o‗yinlarning o‗rni - Qaljanov, P (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada jismoniy tarbiyaning rivojlanishi, jismoniy tarbiyaning roli, milliy harakatli o‗yinlar, bugungi kunda jismoniy tarbiya va sport sohasida amalga oshirilayotgan chora-tadbirlar haqida ma‘lumotlar keltirilip o‗tiladi.
Keywords: jismoniy tarbiya; sport; jismoniy harakat; jismoniy madaniyat; gigienik omillar; jismoniy faoliyat; sog‗lom turmush tarzi