Oqıtıwshınıǹ oratorlıq hám sóylew mádeniyatın rawajlandırıw jolları - Kossheterova, A.J (FAN va JAMIYAT, 2023)
Maqolada o'qituvchining notiqlik va nutq madaniyatini rivojlantirishga qaratilgan tushunchalarningmazmuni, nazariy asoslari, tahlillari keltirib o`tilgan.