Ўқувчилар ва ўқитувчиларнинг саноген фикрлашини шакллантириш - Карахонова, О.Ю (FAN va JAMIYAT, 2022)
Мақолада саноген фикрлаш муаммоси, унинг долзарблиги, ўқувчиларда саноген фикрлашни ривожлантиришда ўқитувчининг роли, саноген фикрлашнинг ривожланишига таъсир этувчи омилларнинг ижтимоий фаолиятда намоён бўлиши- нинг ижтимоий-психологик ва педагогик жиҳатлари ёритилган.