Курашчиларнинг техник ва тактик тайёргарлигини такомиллаштириш - Каримов, Б.Б (FAN va JAMIYAT, 2021)
Мазкур мақолада курашчиларнинг мусобақага тайёргарлиги жараёнида уларнинг техник ва тактик тайёргарлигини тако- миллаштириш усуллари хусусида фикр юритилган бўлиб, унда курашчилар мураккаб техник-тактик ҳаракатларини шаклланти- ришининг ўзига хос томонлари очиб берилган. Ҳозирги замон кураш спорт турнинг техник ва тактик жиҳатдан тайёргарлиги ҳар доимгидан ҳам дозларб масалага кўтарилаётганлиги бунга асосий сабаб бўлиб келмоқда