Бўлажак педагог кадрларни ўқитишда махсус мобил иловалар яратиш зарурияти (жисмоний тарбия мисолида) - Тажибаев, С.С; Дауренов, Е.Ю; Олимов, А.И (FAN va JAMIYAT, 2020)
Мақолада таълим жараёнида инновацион технологияларнинг роли ва бўлажак жисмоний тарбия ўқитувчиларининг касбий билимларини ошириш учун бугунги кун талабларидан келиб чиққан ҳолда фойдаланиш учун зарурий дастурий воситалар, жумладан, махсус мобил иловалар яратишнинг зарурияти ўрганилган.