TALABALARNING O‘ZINI ANGLAShI PROFESSIONAL RIVOJLANIShNING OMILI SIFATIDA - Dawkeeva, Aydin Oralbaevna (FAN va JAMIYAT, 2026)
Bu moqalada o‘ziga ishonchning asosiy psixologik asosi, shaxsning o‘z kuchli va zaif tomonlarini, shuningdek, o‘ziga xos qobiliyatlarini aniqlay olishi haqida ilmiy-nazariy ma’lumotlar berilgan.
Keywords: pedagog; o‘zini anglash; o‘ziga ishonch; o‘z-o‘zini tahlil qilish; oʻzini oʻzi boshqarish; o‘zini o‘zi himoyalash