MAHALLA – TARBIYA O‘ChOG‘I - Pirniyazova, Miyrxan Kuniyazovna (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada bolalar va yoshlarni axloqiy tarbiyalashda mahallaning o‘rni ko‘rib chiqiladi. Unda mahallaning boy an’anaviy tajribasining oila va jamiyatni uyg‘unlashtirish borasidagi xizmatlari ham muhokama qilinadi.
Keywords: maktab; pedagogik; mahalla; oila; bog‘cha; tarbiya; axloq; odob; qoida; farzand tarbiyasi