TALABALARǴA NEMEC TILIN ÚYRETIWDE ERTEKLERDIŃ TÁRBIYALÍQ ORNÍ - Esbergenova, Gumshagul Bekbergenovna (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada asosan, nemis tilini o‘rganishda ertaklarning ahamiyati va ularning tarbiyaviy o‘rni haqida so‘z yuritiladi. Ertaklar bolalarga mehnatsevarlik, halollik, oqillilik, adolat va insoniy fazilatlarni aks ettirishda yordam beradi.
Keywords: nemis tili; ertaklar; til o‘rganish; tarbiya; lug‘at boyligi; madaniy meroslar; insoniy qadriyatlar; eshitish qobiliyati; o‘qish va tushunish; audio ertaklar; rolli o‘yinlar; til amaliyoti