RAQAMLI TEXNOLOGIYALAR DAVRIDA TALIMNING ROLI - Muratova, Dinora Timurovna (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqola raqamli texnologiyalar davrida ta’limning rolini tahlil qiladi. Onlayn va aralash ta’lim o‘quvchilarga masofadan turib ta’lim olish imkonini beradi, ularning faolligi va mustaqilligini oshiradi. Raqamli tafovut va onlayn axborotning ishonchliligi kabi muammolar mavjud. Umuman olganda, raqamli texnologiyalar ta’limni interaktiv va moslashuvchan qiladi.
Keywords: raqamli texnologiyalar; ta’lim; onlayn ta’lim; aralash ta’lim; raqamli savodxonlik