TILEK HÁM ONÍŃ KELIP ShÍǴÍWÍ, ÓZINE TÁN ÓZGEShELIKLERI - Abdimuratov, Levitan Aymuratovich (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada qoraqalpoq xalqining urf-odat qo‘shiqlarida xalqimiz orasida qo‘llanib kelayotgan fotihaning bir turi bo‘lgan tilak va uning kelib chiqishi bilan o‘ziga xos xususiyatlari bo‘yicha fikr yuritilgan.
Keywords: konventsional; etiket; ekspressivlik; rituallar; genristik; intensiya; infinitivdagi; emotsionallik; modifikatsialangan; faktor; konstruktiv; kommunikatsya; vaziyat