ПСИХОЛОГИЯДА ПЕРФЕКЦИОНИЗМ СИНДРОМИ - Турсунов, Л.С. (FAN va JAMIYAT, 2026)
Инсоният фан - техника таррақиётини энг юқори пағоналарини эгаллаши мумкин аммо шахс ўзини англашга келганида турли синдромларга дуч келаётганлиги хеч кимга сир эмас. Мазкур мақолада шахсни ўз шахси билан ва уни қуршаб турган шахслар билан зиддиятларига сабаб бўладиган перфекционизм синдроми хақида фикр юритилган.