ShET TILIN ÚYRENIWDE ANA TILINIŃ PSIXOLOGIYALÍQ ÓZGEShELIGI - Esbergenova, G.B. (FAN va JAMIYAT, 2026)
Ushbu maqolada chet tilini muvaffaqiyatli o‘rganishga ta’sir qiluvchi omillar ko‘rib chiqiladi. Muallif ularning o‘zaro bogʻliqligi va chet tilini o‘rganish jarayoniga ta’sirini ko‘rsatadi. Maqolada chet tilini o‘rganishning uslubiy va psixologik jihatlari muhokama qilinadi.
Keywords: chet til; oʻquv jarayoni; oʻqituvchi; usul; ta’lim islohatlari; pedagogik fikrlar; tarbiya; pedagogika