TALABALARGA ETNOPEDAGOGIK QADRIYATLARNI TAQDIM ETIShDA TAYANILADIGAN YONDAShUVLAR - Pazilov, A.K. (FAN va JAMIYAT, 2026)
Maqolada etnopedagogik qadriyat va etnopedagogik yondashuvlar, xususan evolyutsion, genetik, tizimli, etnologik, antropologik, madaniy, ingetrativ, kooperant, sivilizatsion va aksiologik yondashuvlar haqida fikr yuritiladi.
Keywords: etnopedagogik qadriyatlar; evolyutsion yondashuv; genetik yondashuv; tizimli yondashuv; etnologik yondashuv; antropologik yondashuv; madaniy yondashuv; ingetrativ yondashuv; kooperant yondashuv; sivilizatsion yondashuv; aksiologik yondashuv