UMUMUY O‘RTA TA’LIM MAKTABLARIDA MATEMATIKA FANINI O‘QITIShDA TA’LIM TEXNOLOGIYASI INNOVATSION MODELINING O‘RNI - Kuvandikova, D.K. (FAN va JAMIYAT, 2026)
Ushbu maqolada, ta’lim texnologiyasining innovatsion modeli asosida matematika fanini o‘qitish orqali raqobatbardosh kadrlarni innovatsion tayyorlash va shaxsni shakllantirishda uning ro‘li ilmiy tomondan ochib berilgan.
Keywords: raqobatbardosh kadr; ta’lim texnologiyasi; texnologik xarita; sinf-dars tizimi; pedagogik usul; pedtexnologiya