KONUSLÍQ KÓPOBRAZLÍQTÍŃ KÓLEMIN KOMPYUTER BAǴDARLAMALARÍNDA ESAPLAW USÍLLARÍ HAQQÍNDA - Qutbaev, A.B. (FAN va JAMIYAT, 2026)
Mazkur maqolada konussimon koʻpxillikning hajmini hisoblashning usullari bayon etilgan boʻlib, bunda SnapPy va Wolfram Mathematica 13.2 kompyuter dasturlarida hisoblash farqlari keltirilgan.
Keywords: giperbolik geometriya; konussimon ko‘pxillik; orbifold; giperbolik hajm; invariant