SALÍSTÍRMALARDÍŃ BAZÍ BIR QOLLANÍWLARÍ - Asqarov, M. (FAN va JAMIYAT, 2026)
Bu maqolada taqqoslamalarning bazi bir tadbiqlari qaralgan. Bazi bir sonlarning bo‘linish alomatlari isbotlangan va misollar keltirilgan.
Keywords: sonlarning bo‘linish alomati; taqqoslama; yechimlarni soddalashtirish