JOYBARDÍŃ TARMAQ GRAFIGIN JARATÍW ALGORITMI - Abdullaev, A.; Srajova, U.D. (FAN va JAMIYAT, 2026)
Ushbu maqolada murakkab ishlarni loyihalashtirish uchun tarmoq grafigini ishlab chiqish algoritmi keltirilgan. Tarmoq grafigida ishning asosiy koʻrsatkichlari, zarurli ish yoʻllari va yakunlash vaqti oʻrgatiladi.
Keywords: tepa; hodisalar; raqamlash; vaqt; yuz bergan sana; zaxira; loyiha; zarurli yoʻl; uzunlik