ARNAWLÍ MEKTEPLERDE KVARKLARDIŃ QÁSIYETLERIN OQÍTÍW METODIKASÍ - Jumamuratov, A.; Bayımbetova, A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada maxsus maktablarda kvarklarning xossalarini fizika darsida innovatsion texnologiyalarni qo‘llash orqali o‘tishning usullari berilgan va bilimlarni o‘zlashtirish darajasi ko‘tarilganligi tajribada sinab ko‘rilgan.
Keywords: texnologiya; kvarklar; oʻrganish; innovatsiya; ma'ruza; amaliyot; elementar zarralar; tez savol; etishmayotgan harflar; toʻgʻri va notoʻgʻri; fizika diktanti