MUZÍKA SABAǴÍNDA «SIMFONIYALÍQ ORKESTR» TEMASÍN OQÍTÍWDA INTERAKTIV METODLARDAN PAYDALANÍW - Axetova, G.J. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada umumta’lim maktablarida «Musiqa savodxonligi» fanini oʻqitishta interaktiv uslublardan foydalanish haqida soʻz etiladi. Tadqiqot ob’ekti sifatida «Simfonik orkestr» mavzusi tanlangan. «Simfonik orkestr» mavzusini oʻrganishda «Pasport», «Zig-zag», «Erudit» interaktiv uslublardan foydalanilgan.
Keywords: interaktiv metodlar; musiqiy cholgʻu asboblari; pasport; zig-zag; erudit uslublari