ATTITUDES TO TRANSFORMING FROM TEXTBOOKS TO TECHNOLOGY IN ESP CLASSES - Tajieva, A.U.; Allamuratova, J.A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Ushbu maqola oʻquv jarayoni ishtirokchilarining darsliklardan raqamli oʻquv vositalariga oʻtishga boʻlgan munosabatini oʻrganadi. Eskirgan statik materiallardan dinamik yuqori samarali texnologik ilovalarga oʻtish nafaqat oʻquv jarayonini modernizatsiya qiladi, balki ESP kurslarini xalqaro standartlarga muvofiq professional ehtiyojlarga moslashtiradi.
Keywords: ESP; raqamli vositalar; darslikka asoslangan metodologiya; haqiqiy materiallar; transformatsiya; e-learning; aralash ta’lim