O‘QUVChILARNING NUTQIY KOMPETENSIYALARINI RIVOJLANTIRIShDA ZAMONAVIY METODLARDAN FOYDALANISh - Sultanova, A. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada umumiy oʻrta taʼlim maktablari o‘zbek tili darslarida grammatik materiallarni o‘qitish va bunda interaktiv usullardan foydalanish afzalliklari haqida fikr yuritiladi.
Keywords: bilim; ko‘nikma va malaka; metodik tavsiyalar; grammatik kategoriya; metodlar