IKROM OTAMURODNING YOLG„IZLIK FALSAFASIGA YONDAShUVIDA RUHIYAT TALQINLARI - Jumaeva, S.Ch. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Mazkur maqolada Ikrom Otamurod poeziyasi zamiridagi yolg‘izlik falsafasiga oid ruhiyat talqinlari xususida so‘z yuritiladi. Muallif Ikrom Otamurod lirikasida ifodalangan falsafiy mushohadalar va shoirning ruhiyat talqiniga oid qarashlarini tahlil etgan.
Keywords: shoir; teran tafakkur; yolg‘izlik; g‘oyaviy-falsafiy niyat; falsafiy mushohada; badiiy-estetik ta‘sir; ma‘naviy-ma‘rifiy jihat