QARAQALPAQ XALQÍNÍŃ ShAŃARAQLÍQ QATNASÍQLARÍ HÁM OLARDÍŃ HUQÍQ PENEN ÚYLESIMLIGI - Tilewov, E. (FAN va JAMIYAT, 2025)
Maqolada qoraqalpoq xalqining oilaviy munosabatlar va uning huquq bilan uyg‘unligi, milliy xarakteri, dunyoqarashi, tafakkuri bilan bog‘liq qarashlari tahlil qilingan.
Keywords: xalq; oilaviy munosabatlar; tarix; milliy urf-odat; milliy xarakter; huquq